Pälzer Nationalgericht??? Das kenn ich jo garnet!! Bei uns gebbts Gequellte met Kässchmier oder met ingeleete Hering ... unn ferdisch! Ansonschde kenn ich nur gebackter Lewwer- unn Blutworscht, awwer do gebbts Grummbeerbrei dezu.
In welchem Deel vunn de Palz lebschd dann du?? Ich bin jo aus de Hinnerpalz bzw. dem Westrich .... heit ach Saar-Pfalz-Kreis genennt (awwer met de Saarlänner hann mirs net so, des here mer net gere).
Pälzer Nationalgericht???
AntwortenLöschenDas kenn ich jo garnet!! Bei uns gebbts Gequellte met Kässchmier oder met ingeleete Hering ... unn ferdisch!
Ansonschde kenn ich nur gebackter Lewwer- unn Blutworscht, awwer do gebbts Grummbeerbrei dezu.
In welchem Deel vunn de Palz lebschd dann du?? Ich bin jo aus de Hinnerpalz bzw. dem Westrich .... heit ach Saar-Pfalz-Kreis genennt (awwer met de Saarlänner hann mirs net so, des here mer net gere).
liebgrieß Karin
Eine vorzügliche badische Leberwurst ist das ! ;-)
AntwortenLöschenGibt es eigentlich diesen Krach noch wegen der Leberwurst?